8 Ağustos 2012 Çarşamba

Dostun dostu



Kişi  ahirette sevdiğiyle beraberdir diyor sevgililer sevgilisi.Allah yolunda edindiğimiz gönül dostlarımızdan ayırmasın bizleri...


Hep çok sevdim uçan balonları.Küçükken de şimdi de, uzaklara gitme hayalim onlardan kaldı, sandım ki gökyüzü özgürlük demek.Kuşların peşinde bu yüzden koştuk mahalledeki çocuklarla.

Büyüdük, balonlarla uçup gitti pamuk şeker hayallerimiz.
Gülleri hiç solmaz sandık.Mevsimlerden bahar, ümitlerimiz bir gül kadar beyazdı. Kirli bir el değmemişti elimize ve yüreğimiz çarpmazdı yalan yanlış... Bazen çok acıdı içimiz, sustuk, en dayanılmaz dediğimiz anlarda sesimizi duyan sahibimiz, dostlarımızı gönderdi yüreğimizin en yakın yerine, sözleri merhem, duaları şifa olsun diye.Kimi zaman oturup ağladık birlikte sonra gözyaşlarımıza kahkahalar karıştı. Sarıldık sıkıca birbirimize, gökyüzünde yıldızları saydık, ayı böldük ikiye...Bir bardak çayı yudumladık yeri geldi birlikte, sıcak ekmeği bölüştük.Samimiyeti gördük birbirimizin gözlerinde, hesapsız sevmeyi ve güvenmeyi ilk birbirimizden öğrendik. An geldi ayrı düştük ama hep aynı dava uğruna yürüdük. Birlikte olduğumuz anlar azaldı ama Bir bildiklerimiz çoğaldı.Hepimiz dağıldık aynı yeryüzünde ve söz verdik birbirimize bir bahar çiçeği olarak açacaktık gittiğimiz yerde. 

Elmas Kılıç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder